Om Læsø Kur

Hos Læsø Kur udvikler vi vores egen danskproducerede hudplejeserie SALTKUR.

OM LÆSØ KUR

Hos Læsø Kur udvikler vi vores egen danskproducerede hudplejeserie SALTKUR. Serien er baseret på Læsø salt, saltrestlage og pileekstrakt, og kan købes her på siden og hos udvalgte forhandlere. Denne nærende og aktive serie er lavet med det formål, at få den skønne wellness fornemmelse hjem på badeværelserne. Ud over det, er produkterne lavet med respekt for det naturlige, og de fleste af vores produkter er uden parfume og parabener, og med fokus på bæredygtighed.

SALTKUR er en utrolig plejende og aktiv serie. Produkterne kan bruges af alle, men er også særlig velegnet til eksem, psoriasis og sart hud. SALTKUR serien er udviklet på baggrund af vores unikke resultater med vores saltbade. Saltrestlagen som findes i saltbadene, er også tilsat i produkterne.

HISTORIEN OM LÆSØ KUR

Læsø Kur blev åbnet i juni 2008 og har til huse i topmoderne faciliteter i en ombygget kirke i Vesterø. Her smelter moderne arkitektur og kunst sammen med den smukke natur og det gamle kirketårn. Manden bag etableringen af selskabet Læsø Kur er også manden bag det berømte Læsø Saltsyderi, Poul Christensen.

Poul Christensen var meget bevidst om de unikke naturlige omgivelser på Læsø – i syv år arbejdede han på at gøre Læsø til en moderne dansk destination til klimabehandling. Det sker på baggrund af et 4-årigt pilotprojekt, som er foregået på Læsø i samarbejde med Marselisborg Hospital.

Etableringen af kurstedet startede i 2004, hvor det første hold gæster med psoriasis gennemførte en 4-ugers klimabehandling, som bl.a. bestod af daglige bade i den unikke saltrestlage. Professor, dr. med. Knud Kragballe fulgte og vurderede behandlingen på Læsø Kur, hvor behandlingsresultaterne blev højere end forventet, bl.a. med en forbedring i PASI på 80 %.

De gode resultater kan sammenlignes med behandling ved Det Døde Hav. For nogle er der mange fordele ved at vælge Læsø. Du kan tage familien med og selv vælge, hvor du vil overnatte. Børn har mulighed for at følge skolegang på Læsø.

Læsø Kur er historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, og om bade og behandlinger, der er baseret på det salt som Læsø er berømt for. Her kan du forkæle dig selv, og dem du holder af med en oplevelse for krop og sjæl.

Du får ny energi fra stimulerende saltbade og en stærk velværefølelse af vores egenudviklede kurbehandlinger. Kom og bliv betaget af Læsø Kur’s smukke rammer, oplev udsigten fra kirketårnet, og nyd f.eks. vores kurbade og behandlinger, som vi kan sammensætte efter dine ønsker.